Tuesday, March 15, 2011

Welcome !

Pertama sekali, maaf sebab penulis tidak sempat meluangkan masa untuk meng"update" kan
blog ni. hehe
sedikit sibuk. (okayy, kalau facebook memang sempat)
haha
apa pun penulis nak mengucapkan selamat datang kepada pengetua baru.
belum terlambat lagi rasanya.
En Pesol B Md Saad
harapnya dapat membuat sesuatu yg cukup bermakna di sekolah ini.
dan rasanya lebih bermakna kerana beliau merupakan bekas pelajar sekolah ini sendiri.
apa yg penulis lihat dan dengar tentang pengetua ni, beliau merupakan seorang yg cukup tegas.
baguslah, ke arah kebaikan juga. hehe =p
dan kata-katanya pada hari pertama beliau berucap memberi kesan yg cukup mendalam kepada diri penulis.
apabila beliau berkata bahawa tidak harus mempersalahkan satu pihak sahaja tapi
perlu melihat dari pihak pengetua, kemudiannya guru dan pelajar tidak terkecuali.
ini barulah jalan penyelesaian yg baik. hehe
bukannya melihat  kepada sebelah pihak namun kedua-duannya.
apa2 pun warga Sek Men Sains Sultan Mohd Jiwa sentiasa mengharapkan yg terbaik !


En Pesol B Md Saad



p/s: first impression memang cukup penting ! =)

5 comments:

  1. Wah.. X sabaq pi kolah tengok pengetua..

    ReplyDelete
  2. haha nanty pi tgk tyme amek result. hensem.hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha... btol2..
    takut pulak dengaq result... waaa,...

    ReplyDelete
  4. hehe. tkpa, usaha dh.tggu ja laa.

    ReplyDelete